Geplaatst op

Lizzeep in WWF blad “Be one With nature”

Begin juli kwam Lizzeep voor in een artikel in het blad voor leden van WWF Be one with nature. Het artikel waar ik in stond ging over allemaal mensen die hun best doen om minder plastic in de natuur te krijgen.

Ik was al beetje voorbereid. Een interview, foto’s en nieuwe website. Maar het ging wel hard. Ik had bijna 80 bestellingen en wel €1454,- op mijn zeeprekening. Er kwam een echte fotograaf bij me langs! Op 18 juni kwam de eerste bestelling binnen, toen wist ik nog niet of het artikel al uit was. Sinds juni heb ik meer dan 80 bestellingen gehad.

Dus doosjes vouwen, zeep maken, inpakken en op de post en dat dan bij elke bestelling. Mijn oma hielp ook mee en zonder papa en mama was het ook niet gelukt. Papa vouwde geen doosjes maar wel maakte hij de website, printte hij en regelde hij de betaalverzoeken. Ik maakte ook steeds een schema over welke bestelling wat bestelde.

Er gaat €837 naar het WWF dat heb ik zo uitgerekend: Ik had op mijn rekening €1454 daarvan was €30 van mij dan had ik nog €316,- uitgegeven aan post en €271,- aan zeepspullen, dat heb ik eraf gehaald en ik kwam uit op €837,-. De verzendkosten waren dus de grootste kosten.

Dank je wel voor de bestellingen en de leuke opmerkingen en mailtjes! Ik heb niet overal op geantwoord, maar heb ze wel allemaal met plezier gelezen. Ik hoop er een paar vaste klanten bij gekregen te hebben.